Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer

Ontwerper van praalwagens voor bloemencorso’s en carnaval
Sterk in verbeeldingskracht

Dat een traditionele stoet of parade sfeer schept en leven brengt in de stad, daar zijn velen het over eens. Het jaarlijks carnaval is dan ook een onvergetelijke belevenis voor jong en oud, en daar kan Ontwerp & Uitvoering Matthias een handje bij helpen. Als ontwerper van praalwagens in Dendermonde en Vlaanderen bij uitbreiding creëert Matthias de mooiste praalwagens voor bloemencorso’s en carnaval. 

Creatieve uitwerking voor elk thema

Een gebalanceerde combinatie van authentieke charme, de juiste sfeer en een spectaculair effect: dát is waarnaar we streven bij het ontwerpen en bouwen van praalwagens voor parades en optochten. Dit laat zich voornamelijk merken in het sculpteerwerk waarbij we een bijzondere expertise aan de dag leggen voor figuren uit isomo, maar ook andere materialen zoals beton en polyester behoren tot ons vakgebied. 

Van conceptontwikkeling tot organisatie

Als ervaren ontwerper van praalwagens en creatieve vakman kunt u rekenen op Matthias uit Dendermonde van het concept tot de uitvoering, maar evengoed de organisatie en technische aspecten van uw parade brengt deze professional tot een succesvol einde. Benieuwd wat Ontwerp en Uitvoering Matthias voor u kan doen? Neem dan vandaag nog contact op om samen uw ideeën te bespreken. We geven u graag extra uitleg en advies.

Korte Haagstraat 39 9200 Dendermonde - - 0479 70 59 770479 70 59 77 - BTW BE 0703.976.114