Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer

Schrijnwerken voor decors en podia
Artistieke uitwerking voor elk project

Naast decorbouw en sculpteerwerk kunt u ook terecht bij Ontwerp & Uitvoering Matthias voor schrijnwerken in Dendermonde. Deze schrijnwerken spitsen zich toe op het afwerken van decors en podia. Onze degelijke aanpak resulteert dan ook steeds in een uiterst kwalitatief en duurzaam resultaat. 

Puur vakmanschap

Van het bekleden van interieurs voor pretparken tot het vervaardigen van hekwerk en het afwerken van tal van constructies op maat: het behoort allemaal tot ons uitgebreid werkdomein. Zelfs gedetailleerde schrijnwerken voor figuren en sculpturen nemen we met veel plezier ter harte. Op ons vakmanschap kunt u te allen tijde rekenen. 

Geoefende techniek

Als ervaren decorbouwer kunnen we werken met heel wat verschillende soorten materialen. Van polyester en beton tot foam-materialen. Met een stevige ervaring als basis beheerst Ontwerp & Uitvoering Matthias de techniek tot in de puntjes en dat merkt u. We werken volledig op maat van uw wensen en we stemmen onze werkwijze volledig af op uw planning en specifieke noden. Flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel. 

Graag meer informatie over onze dienstverlening of interesse om samen te werken? Contacteer Ontwerp & Uitvoering Matthias uit Dendermonde vrijblijvend voor extra uitleg of een verdere bespreking van uw project. We luisteren graag naar uw wensen.

Korte Haagstraat 39 9200 Dendermonde - - 0479 70 59 770479 70 59 77 - BTW BE 0703.976.114