Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer
Ontwerp & Uitvoering Matthias - Decorbouwer

Sculpteerder van decorstukken met een ongeƫvenaarde uitstraling
We creƫren sculpturen met karakter

Heeft u een evenement in het vooruitzicht waarvoor u op zoek bent naar een ervaren sculpteerder in Dendermonde of Vlaanderen bij uitbreiding?  Ontwerp & Uitvoering Matthias creëert schitterende figuren in tal van materialen voor festivals en carnavalstoeten. Maak kennis met onze creativiteit en laat u inspireren. 

Sculpteren volgens de regels van de kunst

Een abstract object of een speciale figuur in een gigantisch formaat? Als professionele sculpteerder gaat Matthias geen enkele uitdaging uit de weg. Ook als het wat exclusiever mag zijn, helpen wij u graag verder. We vervaardigen beelden en figuren uit piepschuim, polyester, beton of metaal en we staan garant voor een piekfijn resultaat dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen. 

Levendige kleuren vol energie

Nadien spuiten we de figuren of objecten in polyurea en verven we ze in de bijpassende kleuren zoals vastgelegd in het ontwerp. Verder zorgen we voor een correcte levering en indien gewenst integreren we de figuren naadloos in het decor. We leveren en plaatsen onder meer sculpteerwerk voor Tomorrowland en tal van andere festivals. Van decorbouw tot creatieve uitwerkingen van praalwagens, we voeren het allemaal met veel enthousiasme en passie voor het vak uit. 

Benieuwd wat we voor uw project in regio Dendermonde of ver daarbuiten kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons over uw plannen. We denken graag met u mee!

Korte Haagstraat 39 9200 Dendermonde - - 0479 70 59 770479 70 59 77 - BTW BE 0703.976.114